Warning: Declaration of AtelierProperty::delete() should be compatible with ORM::delete($field = '') in /home/ateliers/domains/ateliersgroningen.nl/private/Model/AtelierProperty/AtelierProperty.class.php on line 144
Carex - Panden en organisaties - Ateliers Groningen

Carex

FACTS

CareX is een huisvester die in leegstaande gebouwen tijdelijke ateliers aanbied Door tijdelijk gebruik voorkomen we leegstand en voegen zo waarde toe aan de samenleving.

Bied tijdelijk ruimte aan uiteenlopende woon en werk initiatieven.CareX is een bedrijf dat sinds 1991 opereert in Groningen en inmiddels is uitgebreid naar Friesland, Noord-Holland, Drenthe en Overijssel. CareX lost op een unieke en grootschalige wijze leegstand op door zinvol maatschappelijk gebruik. Leegstand is nergens goed voor en bovendien voegen tijdelijke woonruimtes of werkruimtes waarde toe aan de samenleving.

De panden die CareX in beheer heeft variƫren van schoolgebouwen tot normale woonhuizen en van kantoorpanden tot winkelpanden. Deze panden zijn altijd tijdelijk bij ons in beheer omdat deze bijvoorbeeld worden verkocht, verhuurd, gesloopt of gerenoveerd. Mocht de eigenaar het pand weer nodig hebben, leveren wij deze binnen een maand weer op in de afgesproken staat. Tijdelijke invulling is een uitkomst, omdat het in de meeste gevallen onbekend is hoelang een pand beschikbaar blijft. Om die reden werkt CareX met bruikleencontracten of contracten op basis van tijdelijke verhuur.

Het diverse aanbod van CareX is verspreid door heel Friesland, Groningen en deels in Drenthe, Noord-Holland en Overijssel. CareX heeft een groot en gevarieerd bestand aan bewoners en bedrijven. Daardoor kan een zorgvuldige selectie gemaakt worden met betrekking tot de invulling van panden.
Carex